CD persen

Voor bedrukte usb-sticks hebben wij een eigen productie faciliteit in Nederland. Zo kunnen wij voordelig EN razend snel leveren. Indien nodig zijn leveringen in 24-72 uur mogelijk. Afhankelijk van het type USB-stick dat u kiest is de standaard levertijd 5-15 werkdagen.Tevens verzorgen wij data-uploads en verpakkingen die al-dan-niet vergezeld zijn van drukwerk. Vraag volledig vrijblijvend een offerte op maat aan. In de webshop vindt u onze uitgebreide productiemogelijkheden. Ons team staat ook telefonische voor u klaar. Belt u gerust naar: 0228 - 350 880.

 
 
       
Stuur mij een offerte voor:
 
Aantal:
 
 
 

Honderden verschillende modellen
Omdat iedere bedrijf, band of muzikant anders is, is ook steeds een andere uitstraling gewenst. Daarom bieden wij een geschikt model usb-stick voor iedere doelgroep. U kunt kiezen uit talloze modellen, zoals bijvoorbeeld in de vorm van creditcards, gemaakt van hout, met een draai- of juist schuifsysteem, superklein of groot genoeg voor een flinke opdruk of wat u dan ook maar nodig heeft. En natuurlijk altijd met een hoogwaardige opdruk kwaliteit.

  USB-stick modellen
 
Data en opdruk  

Inclusief data en opdruk
Qua opdruk kunt u kiezen uit een één-kleuren opdruk of een full-color opdruk die altijd zeer kleur- en slijtvast is. Bij de metalen en houten modellen is het ook mogelijk om uw logo, door middel van laser-techniek, in het metaal te graveren. U hoeft alleen uw bedrukking naar ons toe te sturen, wij zullen ervoor zorgen dat het op de juiste manier gedrukt wordt. Daarnaast is de usb-stick natuurlijk een data-drager. Daarom kunt u ons uw data toesturen en zorgen wij ervoor dat deze op iedere usb-stick geplaatst wordt. Of het nu een pdf'je , bedrijfsfilm, een PowerPoint-presentatie of een fotogalerij is, wij plaatsen het erop. Uiteraard leesbaar op zowel Windows als Mac.

 
In een telefoontje alles geregeld!
Een beller is sneller. Wij hebben een goede klantenservice die u met plezier telefonisch bij het offerte en bestel-traject begeleid. Bel u dus gerust met:
0228 350 880.
  .In een telefoontje alles geregeld.