Nieuws

Blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen binnen de muziek-industrie, de cd-productie en ons bedrijf.DVD persen

PDF Afdrukken E-mailadres

Alhoewel ons bedrijf DeCDPerserij.be heet, maken wij natuurlijk ook gewoon geperste DVD's. Varianten zijn er tekust en tekeur. Metname op het gebied van dvd verpakkingen valt er veel te doen. Wat dacht u van een standaard dvdbox of zoals de foto laat zien, een dvd in een kingsize superjewelbox. Dit geeft elke productie en prachtige sjieke uitstraling! Vraagt u gerust en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Dit kan vanzelfsprekend per telefoon via: 0228 350 880. Of lekker gemakkelijk online via de volgende link: dvd persen

 

 

dvd persen in superjewelbox voor dvd's

 

Elke maand een nieuwe winactie bij DeCDPerserij.be

PDF Afdrukken E-mailadres

DeCDPerserij.be geeft elke maand waardevolle prijzen weg. We hebben daar een speciale pagina voor in het leven geroepen. Op de pagina winactie van onze website staat elke maand een nieuwe prijsvraag of wedstrijd. En de prijzen? Die zijn niet mis!

cd persen winactie

Lees meer...
 

Alles over cd persen

PDF Afdrukken E-mailadres

Wanneer u er over denkt om een cd te gaan persen dan komt u al snel uit bij DeCDPerserij.be. Dat is niet zo vreemd aangezien achter deze website de grootste cd producent in de Benelux zit. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in het produceren van compleet verpakte CD en DVD persingen (zoals bijvoorbeeld een cd in digipack), heeft speciaal voor die gene die een cd willen laten maken een cd persen web-pagina gelanceerd.

cd persen 
 

 

Lees meer...
 

Tips & tricks over cd persen

PDF Afdrukken E-mailadres

Vaak krijgen wij algemene vragen omtrent cd en dvd producties. Logisch, er komt best veel bij een cd productie kijken. Vragen als: kan ik beter cd dupliceren of cd persen? Wat is thermische bedrukking? Of hoe kan ik mijn merchandise het beste verkopen? passeren regelmatig de revue. Daarom hebben wij op onze website een sectie ingericht met artikelen die deze vragen beantwoorden.

Lees meer...
 

CD Drukkerij lanceert nieuwe website

PDF Afdrukken E-mailadres

En dan, na maanden van werk is het zo ver, de nieuwe website is klaar voor lancering! toch met een beetje zweet op de handen wordt er 6 Juli op Enter gedrukt en is de migratie van DeCDPerserij.be een feit. Tjonge, wat een klus. Het moest eigenlijk al heel lang gebeuren, een nieuwe cd perserij website. Het bedrijf bleef maar groeien met cd persen en als je dan meer dan 10.000 klanten hebt hoort de website daar op aan te sluiten. Hoe pak je zo iets aan? Je wilt als cd fabriek toch niet over een nacht ijs gaan.

Lees meer...