DeCDPerserij.nl - Offerte

Het bedrijf

DeCDPerserij.nl is een snelgroeiende onderneming die zich richt op zowel de muziekindustrie als de zakelijke markt. Naast de fabricage en het bedrukken van diverse digitale media en bijbehorende (drukwerk)verpakkingen voorzien wij onze relaties ook van bedrukte en onbedrukte promotieartikelen en relatiegeschenken.

Wij leveren kwaliteit. Kwaliteit betekent voor ons een goede balans tussen hoogwaardige producten, snelle levertijden, een lage prijs en een goede, vriendelijke  klantenservice.  Ons uitgekiende programma van eigen fabricage, import en zakenpartners resulteert in een hoogwaardige dienstverlening. Hierbij staan altijd onze klanten en hun projecten centraal.
 
Onze klantenkring van particulieren, bedrijven en toeleveranciers laten ons dan ook vaak weten zich thuis te voelen bij ons bedrijf.

DeCDPerserij.nl maakt onderdeel uit van een bedrijvengroep bestaande uit verschillende merken en ondernemingen binnen de grafische sector. Elke zusteronderneming versterkt de anderen in de groep. Kennis wordt gedeeld en ervaringen uitgewisseld. DeCDPerserij.nl is een lid in een krachtige familie van bedrijven en het is juist die sterke band die afstraalt op de persoonlijke relatie die wij met onze klanten opbouwen.