DVD dupliceren

DVD dupliceren kan al vanaf 50 stuks. Onze prijzen zijn zeer voordelig en de productkwaliteit behoort tot het beste in de markt. Als distributeur en technischedienst van discpublischers weten wij het beste uit de machines te halen. Al onze dvd duplicaties worden geleverd met hoogwaardige thermische bedrukking. In onze webshop vindt u uitgebreide informatie over onze producten en uw mogelijkheden. Natuurlijk staan wij ook telefonische voor u klaar. Belt u ons dus gerust via: 0228 - 350 880.

 
 
       
Stuur mij een offerte voor:
 
Aantal:
 
 
 
In een telefoontje alles geregeld.   Breng je optredens uit op DVD!
Als je een grote zaal weet te vullen met je optreden, met bijvoorbeeld 500 man, dan ben je erg goed bezig. Maar als je een spetterend optreden hebt die je aan bijvoorbeeld 5000 man wilt laten zien, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je live-optreden uit te brengen op DVD!
 

Speciale verpakkingen
Onze specialiteit zijn CD- en DVD-verpakkingen. Of het nu gaat om standaard kartonnen wallets (ook bekend als 'Sleeves'), Digipacks of de nog altijd bijzonder populaire jewel case, wij helpen u aan het type verpakking wat uw CD- of DVD-productie nodig heeft.

Andere voorbeelden van veelgekozen verpakkingen zijn digifiles, digisleeves en casebound booklets (ook bekend als hardcover cd-boeken). Heeft u een nog uniekere of zelfs custom-made verpakking nodig? Bij DeCDPerserij.nl bent u aan het juiste adres.

  CD Persingen in alle mogelijke verpakkingen.
 
In een telefoontje alles geregeld.   In een telefoontje alles geregeld!
De CD in wallet is even eenvoudig als doeltreffend. Hij is voordelig, handzaam en ook nog eens voordelig te versturen per post. Een ideaal product voor promo’s, demo’s en hand-outs.