Bedrukte DVD-r

DVD recordables die zijn bedrukt met uw logo geven uw organisatie een professionele uitstraling en maken uw huisstijl compleet. Bij uw bedrukte recordables kunnen wij ook vele (bedrukte) verpakkingen leveren. In onze webshop vindt u uitgebreide informatie. Natuurlijk staan wij ook telefonische voor u klaar. Belt u ons dus gerust via: 0228 - 350 880.

 
 
       
Stuur mij een offerte voor:
 
Aantal:
 
 
 

Speciale verpakkingen
Vaak worden dvd recordables op spindel geleverd. Toch kiezen de meeste klanten voor een bedrukte dvd-r icm. een bedrukte wallet. De wallet is biedt voldoende ruimte voor uw communicatie, is beschrijfbaar en is licht in gewicht (dus zeer geschikt voor verzending). Kortom: een bedrukte cd-recordable met een wallet is een uitstekende combinatie. Andere voorbeelden van media-verpakkingen zijn digipacks, digifiles, digisleeves en casebound booklets (ook bekend als hardcover cd-boeken). Heeft u een nog uniekere of zelfs custom-made verpakking nodig? Bij DeCDPerserij.nl bent u aan het juiste adres.

  CD Persingen in alle mogelijke verpakkingen.
 
In een telefoontje alles geregeld.   In een telefoontje alles geregeld!
Wilt u DVD's laten bedrukken? Belt u ons dan gerust! Onze klantenservice helpt u graag verder met een goede service en een voordelige prijs/kwaliteit verhouding.