Vormgeving
Goed ontwerp gaat veel dieper dan slechts een glanzend oppervlak; het brengt materiaal tot leven. Dankzij de magie van design kan papier een verhaal vertellen, bezorgt een beeld je kippenvel en ademt een letter klasse. Wilt u ook de juiste snaar raken? Voor design op topniveau -met een 'look and feel' die feilloos is afgestemd op de boodschap en de sfeer van uw product- kiest u uiteraard DeCDPerserij.nl. Hieronder leest u meer over onze diensten qua vormgeving.
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uw artwork gratis drukklaar gemaakt!
Voor iedereen die zelf het artwork wil aanleveren maar er net niet helemaal uitkomt, hebben wij een dtp afdeling. Onze professionals maken uw eigen ontwerp razendsnel drukklaar. Zo waarborgen wij zowel een snelle doorlooptijd als de kwaliteit van uw eindproduct. dtp werkzaamheden verrichten wij gratis.

  DTP-werkzaamheden
 
Mediavormgeving   De Jewel Case.
Het is ook mogelijk om uw vormgeving volledig door ons te laten verzorgen. U levert gewoon de foto's of andere afbeeldingen, de songteksten of andere teksten en een omschrijving van uw wensen bij ons aan en wij verzorgen uw vormgeving tegen een zeer betaalbare prijs. Onze grafisch vormgevers hebben jarenlange ervaring en zullen uw wensen zeer serieus nemen en met stijl tot een product verwerken.
 

Uw artwork gratis drukklaar gemaakt!
Naast grafisch vormgevers hebben we ook beschikking over getalenteerde audio-visueel vormgevers die u in uw benodigdheden qua webdesign, videografie, fotografie en animatie kunnen voorzien. Hiernaast een showreel van een selectie van ons werk.

 
 
In een telefoontje alles geregeld.   In een telefoontje alles geregeld!
Belt u ons gerust, ons team staat voor u klaar. Het is niet zomaar dat wij de grootste cd producent in de Benelux zijn! Wij willen u graag optimaal van dienst zijn en zijn er van overtuigd u de beste prijs/kwaliteitverhouding te kunnen bieden en een goede service.