CD persen

DeCDPerserij.nl heeft duizenden productvariaties als het gaat om CD Persen. In onze webshop kunt u uit een selectie daarvan een keuze maken. Heeft u vragen of opmerkingen dan staat onze klantenservice natuurlijk voor u klaar. Belt u gerust voor meer informatie of voor het plaatsen van een bestelling. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 bereikbaar op 0228 - 350 880. U kunt om een offerte aan te vragen ook het onderstaand formulier gebruiken.

 
       
Stuur mij een offerte voor:
 
Aantal:
 
 
 

Alle mogelijke verpakkingen
Onze specialiteit zijn cd persingen icm. CD- en DVD-verpakkingen. Of het nu gaat om standaard kartonnen wallets (ook bekend als 'Sleeves'), Digipacks of de nog altijd bijzonder populaire jewel case, wij helpen u aan het type verpakking wat uw CD- of DVD-productie nodig heeft.

Andere voorbeelden van veelgekozen verpakkingen zijn digifiles, digisleeves en casebound booklets (ook bekend als hardcover cd-boeken). Heeft u een nog uniekere of zelfs custom-made verpakking nodig? Bij DeCDPerserij.nl bent u aan het juiste adres.

  CD Persingen in alle mogelijke verpakkingen.
 
In een telefoontje alles geregeld.   De Jewel Case.
Al meer dan 25 jaar bestaat de jewelcase en nog steeds is het de meest populaire cd verpakking ooit. Hoeveel pagina’s je ook kiest en of je nu een zwarte- of een transparante -tray neemt, met deze klassieker is je succes verzekerd!
De Digipack
Al jaren is de Digipack bezig met een opmars en op dit moment is het de meest verkochte cd-verpakking. Dit heeft veel te maken met de prachtige uitstraling. Standaard wordt hij met een doorzichtige plastic cd-tray geleverd. De kwaliteit van onze Digipacks zijn uitmuntend. De luiken zijn dubbelgevouwen en gelijmd 315 grams karton, met full-color offset-bedrukking. De afwerking kan naar keuze met vernis lak, uv-lak of spotlak geproduceerd worden. Desgewenst kan er een extra snede worden aangebracht waarin een cd boekje kan worden geplaatst. Kortom: de Digipack is een opvallende luxe-verpakking die je muziek recht aan doet.
  In een telefoontje alles geregeld.
In een telefoontje alles geregeld.   De Wallet
De CD in wallet is even eenvoudig als doeltreffend. Hij is voordelig, handzaam en ook nog eens voordelig te versturen per post. Een ideaal product voor promo’s, demo’s en hand-outs.
 
In een telefoontje alles geregeld!
Belt u ons gerust, ons team staat voor u klaar. Het is niet zomaar dat wij de grootste cd producent in de Benelux zijn! Wij willen u graag optimaal van dienst zijn en zijn er van overtuigd u de beste prijs/kwaliteitverhouding te kunnen bieden en een goede service.
  In een telefoontje alles geregeld.