CD persen

CD dupliceren kan al vanaf 50 stuks. Onze prijzen zijn heel voordelig en de kwaliteit van onze producten is zeer goed. Al onze cd duplicaties worden geleverd met hoogwaardige thermische bedrukking en onze cd's zijn zilver aan de onderkant in plaats van groen. In onze webshop vindt u uitgebreide informatie over al onze producten en uw mogelijkheden. Natuurlijk staan wij ook telefonische voor u klaar. Belt u ons dus gerust via: 0228 - 350 880.

 
 
       
Stuur mij een offerte voor:
 
Aantal:
 
 
 

Alle mogelijke verpakkingen
Naast het dupliceren van CD's vervaardigen wij ook verpakkingen. Zelfs bij heel kleine oplage van 50 stuks maken wij de mooiste kartonnen verpakkingen.Denkt u bijvoorbeeld aan kartonnen wallets, CD Digipacks of de veel verkochte jewelcase, Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zo maken wij een cd duplicatie die aansluit bij uw wensen.

  CD Persingen in alle mogelijke verpakkingen.
 
  De Jewel Case.
Deze zeer populaire CD verpakking wordt veel verkocht icm. cd duplicatie. Meestal met een twee of vier pagina boekje. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor bijvoorbeld een acht of twaalf pagina cd boekje.Hoeveel pagina’s u ook kiest en of u nu een zwarte- of een transparante -tray neemt, met deze klassieker komt u altijd weg!
De Digipack
U wilt een cd digipack maar dan voor 100 stuks? Da is geen probleem bij DeCDPerserij.nl. Al vanaf 50 exemplaren leveren wij u deze prachtige luxe kartonnen verpakking!
 
  De Wallet
Een echte bestseller, de gedupliceerde cd in wallet. Het is dan ook een perfecte combinatie. En de prijs? Die is heel aantrekkelijk. Zeer geschikt voor demo's!
 
In een telefoontje alles geregeld!
Wij vinden hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare service natuurlijk essentieel. Dat onze gedupliceerde CD's een zilveren onderkant hebben in plaats van een groenige, getuigd hiervan.
  Zilveren onderkant
 
In een telefoontje alles geregeld.   In een telefoontje alles geregeld!
Wij nodigen u uit om ook te kiezen voor onze jarenlange ervaring en onze voordelige prijzen. U ontvangt bij DeCDPerserij.nl een kwalitatief hoogwaardig product en u besteld direct bij de fabriek. Ons team staat voor u klaar!